29.9.10

Kokemukset

Puhumme pitkälti omien kokemustemme perusteella,
emmekä voi tietää mitä muut
ajattelevat sanomisistamme tai miten
he niitä tulkitsevat.
Jokainen tuntee itsensä parhaiten,
mutta muiden mielipiteet
voivat avata meille uusia portteja ja siksikin
on hyvä myös kuunnella muita
kadottamatta silti itseämme
ja omia ajatuksiamme.

      

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just näin sen on.. Lisäisin tähän että on myös sellaisia ihmisiä, jotka kirjoittavat suurella tunteella avoimesti ja omasta näkökulmastaan rehellisesti sekä vakavasti määrätyistä aiheista.

toisaalta tämä sama henkilö voi heittää itsensä täysin viihteele ja kirjoitella ihan päättömiä..

Niinkauan kuin vältytään tälläisessä hupelossa luokkaamasta ketään kovin pahoin vaan pysytään pikku naljailun puitteissa se voi olla ihan kivaa. Niis tämmönen minä olen.. Välillä vakava ja toisinaan viihteellä.. elämä on monikutoinen ja rikas, värikäs ihana elämä, kiitos rip, hieno juttu

AnnaY kirjoitti...

Niin Rip, omista kokemuksista ja tunteistahan sitä kirjoitetaan ja omat näkemykset tuodaan yhteiselle areenalle jaettavaksi. Minun on sentään usein ollut halu ottaa kantaa joka asiaan. Olen kuitenkin onnistunut siinä hiukan pidättäytymään. Tärkeä kirjoitus meille kaikille Rip, kiitos.

ripranie kirjoitti...

Kiitos Katri, se on hyvä asia, kun olemme rikkaus toinen toisillemme. Paljon kokenut ihminen ei hätkähdä enää helposti ja ikäkin siihen ja toivottavasti vaikuttaa. Välillä on hyvä ja kiva "vetää viihteelle" ja se myös auttaa jaksamaan kaikkea paremmin. Hyvä asia on myös herkkyys, kun sen oikein oivaltaa.

ripranie kirjoitti...

Kiitos Anna, vastavuoroisuuteen perustuu paljolti se, kun ajatuksiamme kirjoitamme. Rikkautta kaikki tyynni parhaimmillaan. Jokainen voi kirjoittaa oman mielipiteensä ja valinnanvapauttamme käytämme mielemme, halumme ja tilanteen mukaan.

mk kirjoitti...

Hieno juttu ripranie, olen samaa mieltä kanssasi.

Ehkäpä tuohon voisi vielä lisätä sen, että emme aina tunnekaan itseämme ja siksi peilaamme kuvaa itsestämme toisten kautta :-)

ripranie kirjoitti...

mk, kiitti, täysin itseämme tuntevia emme koskaan olekaan. Ehkäpä se onkin hyvä niin.

Kepa kirjoitti...

Rip, pystyit tosi hienosti tuomaan julki ajatustenvaihdon..tarkoituksen, lyhyesti ja ytimekkäästi.

ripranie kirjoitti...

Kepa, lämmin kiitokseni sanoistasi. :)