20.11.10

"Eteenpäin elävän mieli"


Tietä suoraa, mutkaista, väärää
mi taitettu on
epävarmoin ja varmoin askelein.
Sitä matkan määrää
taakse jääneet ne on.
Yhä mielessä tuntematon
toiveiden tie,
joka eteenpäin elävän mieltä vie.

8 kommenttia:

peequu kirjoitti...

Vaikuttavaa !

ripranie kirjoitti...

Eikö vain peequu, sanattomaksi vetää tämä upea tulkinta. Kiitos!

Mustaleski kirjoitti...

En ole koivuniemifani, mutta kappale on ihan hyvä ja sanat..

ripranie kirjoitti...

Mustis, minä fanituksista viis, mut tässä tunnelma upposi minuun. Tää kappale mielestäni vaatii kyllä määrätynlaisen mielentilan ja ympäristöstä vapaan olon, että sitä jaksaa kuunnella. Kiitti, että ilmaisit mielipiteesi:)

Mustaleski kirjoitti...

Kuuntelin uudelleenkin ja sanat olivat todella jotakin.. minusta on silti tärkeintä, että juuri Sinä (ja tietenkin moni muukin) me, jotka olemme roikkuneet yhdessä jo kauan saamme aina välillä nakata viestiä toiselle..

ripranie kirjoitti...

Sanot "mannaa mielelle", Mustis :) Olla ihminen ihmiselle, sillai aidosti ja oikeesti, vaikka välillä sattuukin, sillä siltäkään ei kukaan välty elämässä.

aikatherine kirjoitti...

en ollut kuullut tätä aiemmin, aika vahva sanoma.
alku oli jopa mystinen , rakkautta ja piikki- lankaa , johan noista sanoista tulee mieleen pistely, kirvely , paha mieli. Niin ihana kuin miehen ja naisen välinen rakkaus voi olla, yhtä viiltävän tuskallinen katkerine suudelmineen. Voi kun me ihmiset osattas rakastaa, oikeesti.Arvostaa rakkautta kun se on läsnä ja suojella sitä.

ripranie kirjoitti...

Laulu on tosiaan vahvavaikutteinen, kiitos Katri.
Koen tämän kipeänä, ristiriitaisena lauluna niin, että uskottomuus ja valhe jättää jälkeensä kaksiteräisen miekan ja jotain on silloin pysyvästi mennyt rikki.