3.1.11

Kipu ja hammasten irvistys

   Kolotus voi harmistus
   vanhuus vaiko varmistus
   luitten särky
   lihaskipu
   veto poissa.
   Järkikin jäätymäisillään
   vaan siihen suostu en
   vastaan kapinoin
   mut taida auttaa ei
   nöyrryttävä on
   koville se ottaa
   vaan keino ainut taitaa olla
   ja aika.
   Aika, kiirehdi nyt
   pois jo heitä kipu tää
   niin mieli elpyis ennalleen.

12 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Samankaltaisissa tunnelmissa täälläkin aina välillä, kunnes taas kohoan, lennän!

peequu kirjoitti...

Tuhmasti sanottu, mutta ihana, kun meitä on jo ja ainakin kolme. Kuvittelen olevani niin uniikki, että yksin kärsin kivuista ja väsystä. Edes kivunvertaisryhmään kuulutaan.
Parempaan suuntaan mennäänhän ?

aikatherine kirjoitti...

seuraavana minä ihan romuna nyt just, oli pyykkipäivä ja se kesti 7 tuntia, pesut linkoukset kuivatus mankelointi aamen nyt ne on kaapissa ja minä pyörryn....

ripranie kirjoitti...

Kiitti Petriina, sulla on hyvä kaava.

ripranie kirjoitti...

Kiitti peeguu, voit olla varma, ettet täällä ole uniikki ja taatusti meitä on enemmän kuin kolme, uskoisin. Ottakaamme itseämme niskasta kiinni helpotuksen hetkellä, ennen kuin se karkaa, taitaa olla ainoa oikea tapa, ainakin hyvä.

ripranie kirjoitti...

Kiitos Aikku, uskon, että olet "sinnikäs sissi" ja varmaan itse tiedät, milloin on aika relata, kun vaan malttaisit ja muistaisit sen aina välillä.

Mustaleski (B.Blume) kirjoitti...

Hei Rip, minulla alkaa ihan kohta oikea kiristys, voi luoja että olenkin venyttänyt, mutta nyt on pakko, siis oikomisremontti tällä iällä kun purenta on romahtanut ja siinä on oikeaa fyysistä kipua luvassa.. tätä et tarkoittanut, tiedän sen. Toivon Sinulle hyvää mieltä ja jaksamista, ei elämä aina ole ruusuilla tanssimista, piikeillä useinkin.. Uuden vuoden halauksia:)

ripranie kirjoitti...

Mustis, ymmärrän sua varsin hyvin, mut täältä työnnän sinua lämpöhalausten sekä onnenpotkun kera. Sit kun se operaatio on ohi, olet varmasti tyytyväinen. Isot operaatiot on aina kenkkuja, itekin oon useamman läpikäynyt. Haleja ja kiitti :)

AnnaY kirjoitti...

Samanlaisia päiviä tuppaa silloin tällöin jonoksi asti myös allekirjoittaneelle! Aina siittä vaan noustaan ja jatketaan helmat heiluen!

ripranie kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta Anna. Pistit vähän miettimään. Tuossapa oiva motto: Aina noustaan! Kiitos Anna :)

Mustaleski (B.Blume) kirjoitti...

Kiitos Rip, se oli tosi nätisti toivoteltu, olisin tehnyt sen jo nuorempana ja purukisko olisi pitänyt olla jo ajat sitten, mutta mies aina sanoi että ne on vain muotijuttuja, joopa joo..

Eteenpäin on kuitenkin elävän mieli, joskus tekisi mieli pysähtyä jäädä siihen, mutta ei voi.. luulen että olet liian kriittinen tai arka Rip? Mitäpä jos antaisit vain mennä, älä vaadi liikaa, saatat yllättyä positiivisesti? Olet liian hieno ja hyvä nainen hyllytettäväksi tai hukkaan heitettäväksi!

Ymmärrän kyllä siipirikkoarkuudenkin, olin itsekin sellainen ja tavallaan olen vieläkin.. mutta räiskin silti välillä menemään että rapa roiskuu:) Joskus harmittaa ja itkettää ja vetäydyn kovasti itseeni, menen pikkukippuralle ja kyselen turhaan miksi, miksi, miksi???

ripranie kirjoitti...

Mustis, nyt sitten menet, etkä meinaa ja hyvin käy, uskon! Sinä diagnoosini mestari: Kriittinen, arka, siipirikko, mutta kesyyntymistaitoinen :) Lisään tuohon vielä, että ikäiseni miehet ei halua enää teini-ikäisiä lapsia huusholliin, ainakaan he, joista itse olisin ollut kiinnostunut. Miksi-kysymykseen ei useinkaan vastausta saa, sen olen myös minä todennut. Otan sanasi lämmöllä vastaan, kiitos :) Sinulle onnea ja paljon, niin että rytisee :)