18.5.13

Euroviisut 2013Tämänkö kipaleen sitten pitäisi voittaa?

Voi jestas, etten paremmin sanois.

Krista - Marry me

Nostan peukun Suomelle, periaatteesta.

En todellakaan ole pahoillani, vaikka hännille jäisi!

8 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Onhan se räväkkä, mutta ei oikein minunkaan makuuni. Unkarin "Kedvesem", Islannin, Kreikan, Viron ja Venäjän kappaleet muistuvat tässä aamutuimaan mukavina mieleeni. Ja Romanian uskomaton "Dracula-tenori" oli ihan oma lukunsa, tuskin voittoainesta kuitenkaan. Illalla jännätään!

Ripranie kirjoitti...

Kiitos Petriina, kun jaoit mielipiteesi. Jännäykset on jännätty tältä vuodelta euroviisujen suhteen. Jälkipyykkiä ehkä ilmenee.

Joistakin mainitsemistasi kappaleista oma mielipiteeni on, että Viron biisi ihan nätti, sanoitus hyvä ja Venäjän biisi oli tyypillinen "hyvän tahdon lähettiläs"-laulu. Kreikka mua ei oikein hauskuuttanut...

Voittajakolmikko:
1) Tanska (tykkäsin)
2) Azerbaijan (ihan hyvä sekin)
3) Ukraina (jokin tässä säväytti, ehkä taiteellisuuskin)

Yleisilme: Paras biisi voitti, jee ja jossa sanoitus tosi hyvä:)

Milena kirjoitti...

Minusta Kristan laulu on erittäin hauska ja pirteä, mutta toivomuksesi täyttyi, Ripranie!

kaisumarjatta kirjoitti...

tiesin heti kun kuulin eka kerran biisin, että ei sijoitu edes 10 parhaan joukkoon. paremmat voitti .tässä on sinuille ripraise uusi osoitteeni, käy kirjautumasdsa.. poistin vanhat aikatherine sivut, kun oli hakkeroitu.. vain musiikkikansio toimii.. voit poistaa seuratyista pieniä sanoja, ajateellaan aikatherine ja varjojensaari sivut ne on viety tähän uuteen, luen mielelläni yhä blogiasi, pidän ajatelmista jotka herättävät kysymyksiä uuden blogin nimi on mielenkuviaja tarinoita , +tavaliset liitteet

Ripranie kirjoitti...

Näin kävi, Milena.
Kiva, että kerrot oman mielipiteesi.

Ripranie kirjoitti...

Ok ja kiitos infosta kaisumarjatta.

Mustis kirjoitti...

En kuunnellut, en katsonut, muutama viisu tuli radiosta korviin, tavanomaisia olivat ja tylsistyttäviä, ennen seurasin niitäkin?

Ripranie kirjoitti...

Hilkulla oli katsominen itsellänikin, Mustis.

Sain kuitenkin tsempattua itseni finaalin katsomiseen ja samalla tein mielessäni päätökseni, jotka ihme kyllä ovat vielä ainakin pysyneet samoina. Ei ole enää sellaista intoa näihin kuin menneinä vuosina joskus. Jälkeenpäin olen näitäkin kuunnellut ja lauluthan ovat paljon myös mielialasta kiinni.