24.12.17

Sydän paikallaan

                  
                       

En käsitä, miksi onnellinen
haluaa tulla vielä onnellisemmaksi.
- Cicero -

Kun meri muuttuu hunajaksi,
hukkaa köyhä lusikkansa. 
- Bulgarialainen sanalasku - 

Tieteen suuri tragedia on se,
että ruma tosiasia rikkoo kauniin teorian.
- Thomas Huxley -
 

 

4 kommenttia:

  1. Toisin kuin Cicero käsitän hyvin miksi onnellinen haluaa tulla aina vain onnellisemmaksi. Sitä en käsitä miksi onnettoman pitää olla vielä onnettomampi. Onnea alkaneeseen vuoteen Rip 💓

    VastaaPoista
  2. Niin ja haavoittuneeseen on helppo osua.

    Kaikkia asioita ja tapahtumia ei ihmismieli kykene ymmärtämään.

    Kiitos toivotuksesta ja samoin sinne.

    VastaaPoista
  3. Katri-helena oli minun kotikyläni naapuri aikoinaan, kyllä hän laulaa kauniisti, muistan hänen äitinsä bertan, joka taitaa olla nyt 101 vuotias, kävimme samasta talosta kananmunat.

    VastaaPoista
  4. Niin pike, Katri laulaa kauniisti kaunissanaisia lauluja. Syntyjään Tohmajärven tyttö. Katrilla ja äidillään taitaa molemmilla olla vahva tahto. Tahtonaisia ja nyt tulee mieleen: Nainen, pantu paljon vartijaksi.

    Toisella kymmenellä itsekin kananmunia pyörä ajopelinä kuskasin kyläkauppaan. Se oli minusta mukavaa ja jonkun pennosen siitä taisin palkaksikin saada. Lähdin paljon mieluummin asioita hoitelemaan, kauppaan yms. kuin jäin kotiin vaikka tiskaamaan. Minulla oli lepsu äiti, joka ei kotitöihin patistanut. Oma halu sai voittaa.

    Nyt on pari päivää ollut tosi lämmintä täällä sisälounaassa. Ei ole satanut eikä ukkostanut. Ukkosesta en pidä ollenkaan, tai pikemmnkin sen tekemistä mahdollisista tuhoista. Oisko ollut vähän yli kymmenen vuotta sitten kun ukkonen iski kotiini. Siinä meni monta konetta korjaukseen mm. kuivausrumpu, keskusimuri ja televisio.
    Saas nähdä tuleeko yhtä lämmin suvi kuin viime kesänä.

    Toivotaan kuitenkin mukavia päiviä!

    VastaaPoista